Купити Кедровий десерт «Вершковий шоколад» Арго за низькою ціною - виробник Дельфа

Кедровий десерт «Вершковий шоколад»

Дэльфа
541
Розпродано
287,80 ₴
Без податку

By buying this product you can collect up to 28 point points. Your cart will total 28 points that can be converted into a voucher of 5,60 ₴.

 

Форма / Обсяг

150 г у вакуумній упаковці.

властивості

У складі тільки безпечні природні інгредієнти, які ростуть в екологічно чистих районах. Інноваційні технології виробництва дозволяють дбайливо зберегти всі цінні властивості біологічно активних речовин натуральних компонентів. Містить якісний і легкозасвоюваний білок молока, цінні рослинні жири, багаті омега-3, 6 і 9 ненасиченими жирними кислотами, комплекс пребіотиків і антиоксидантів. Допомагає контролювати рівень цукру в крові, тому що містить природні замінники цукру - стевіозид і Еритреї. Створено на основі принципу «взаємного нутріентного збагачення» - складові біологічно активні речовини взаємно підсилюють оздоровчі властивості один одного.

  • Підтримує роботу головного мозку, надає тонізуючу дію, підвищує швидкість обмінних процесів, збільшує кількість енергії.
  • Оздоровлює нервову систему завдяки лецитину макухи кедрового горіха.
  • Зміцнює опорно-руховий апарат за рахунок фосфору і кальцію в макусі мигдалю, кунжуту і кедрового горіха, а також в какао-порошку.
  • Допомагає регулювати співвідношення м'язової і жирової тканини в організмі, посилює ефект від занять спортом.
  • Підвищує працездатність і адаптацію організму до фізичних і психоемоційних навантажень.

застосування

Спосіб застосування.

  • Для приготування однієї порції кедрового коктейлю (напою) розмішати 25 г сухого продукту (3 ст. Л.) В 200 мл води або молока кімнатної температури і дати настоятися 3-5 хвилин.
  • Для приготування однієї порції кедрового десерту необхідно 25 г сухого продукту (3 ст. Л.) Залити водою або молоком кімнатної температури в кількості ¼ склянки, ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції. Приготований десерт можна приймати і в охолодженому вигляді.
  • Для приготування домашнього морозива необхідно суху речовину залити водою або молоком кімнатної температури в співвідношенні: 25 г продукту (3 ст. Л.) На ¼ склянки води або молока, ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції. Розкласти в ємності і помістити в морозильну камеру на одну годину і більше.

склад

Сироватка молочна суха демінералізована, Еритреї, какао-порошок, інулін цикорію, макуха мигдалю, гуарова камедь, молоко сухе знежирене, макуха кунжуту, макуха кедрового горіха, ванілін, стевіозид, бурштинова кислота, ароматизатор «Ванільно-шоколадний» натуральний.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Відгуків немає
Product added to wishlist
Тован додан для порівняння

Продовжуючи використовувати сайт argonet.kiev.ua Ви погоджуєтесь на використання файлів cookie. Докладніше...