властивості
Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, перешкоджає накопиченню жирів в організмі, сповільнює процес засвоєння вуглеводів.
Є природним джерелом вітамінів, мікроелементів, імуномодулюючих речовин.
За рахунок рослинних волокон ячмінь стимулює роботу кишечника, прискорює виведення токсинів і шлаків.
Ячмінь позитивно впливає на щитовидну залозу, наднирники і гіпофіз. Наявність в складі зерна вітаміну A дозволяє ячменю позитивно впливати на зір. Вітаміни групи B відповідають за нормалізацію роботи нервової системи та позитивно впливають на стан волосся, шкіри. Вітамін E забезпечує насичення клітин киснем і їх захист від передчасного старіння.
Ячмінь забезпечує уповільнення процесу засвоєння вуглеводів, перешкоджаючи, таким чином, збільшення рівня глюкози.
склад
Біомаса заквасочних мікроорганізмів молочнокислих паличок (Lactobacillus bulgaricus і Lactobacillus acidophilus), лактобацил підроду Streptobacterium (Lactobacillus plantarum), дріжджів (Saccharomyces lactis), вода, ячмінь, імбир.