Форма / Обсяг
70 г
властивості
Біфідобактерії є представниками нормальної кишкової мікрофлори і сприяють нормалізації численних функцій організму, зокрема, синтезу вітамінів групи В і вітаміну К. За рахунок поліпшення переварювання їжі бактерії запобігають розвитку запорів і метеоризму, а також харчової алергії. Прийом біфідобактерій ефективний в комплексній терапії кандидозів у травному тракті.
Топінамбур - рослинна клітковина, є живильним середовищем для пробіотичних мікроорганізмів, джерелом інуліну, пектину, вітамінів В1, В2, С, органічних кислот і вуглеводів, необхідних для росту корисної кишкової мікрофлори.
Інулін - полісахарид, що складається з фруктози, що володіє здатністю знижувати рівень цукру і холестерину в крові, сорбировать в кишечнику шкідливі речовини. Сприяє нормалізації корисної кишкової мікрофлори і стимуляції росту біфідо-, ацідо- і лактобактерій.
застосування
Як профілактичний засіб для нормалізації мікрофлори шлунково-кишкового тракту, підвищення загальної резистентності організму, профілактики розвитку дисбактеріозу.
Рекомендації щодо застосування
Рекомендовані норми споживання: у віці 3-11 років - 2-3 цукерки в день, від 11 до 14 років - 3-4 цукерки, дітям від 14 до 18 років і дорослим - 3 5 цукерок в день.что становить 30-50 % від добової норми споживання вітаміну С і біфідобактерій.склад
Сухе молоко (рослинного походження), фруктоза, порошок з бульб топінамбура, мальтит, інулін, вітамін С, біфідогум (не менше 5,0 * 107КОЕ / 100г), гуміарабік, ароматизатори натуральні «яблуко» і «малина», стевіозид, барвники харчові натуральні.
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів.