Форма / Обсяг
Гранули циліндричні 350 м
властивості
Янтарна кислота володіє винятковою здатністю відновлювати і підтримувати нормальну життєдіяльність організму і покращувати якість життя; бере участь в процесах тканинного дихання і тому є найважливішою речовиною енергетичного обміну організму, коли клітини організму людини знаходяться в умовах кисневого голодування (фізична і емоційна напруга, стреси, хвороби, старіння і т. д.). Введення додаткових кількостей янтарної кислоти дозволяє не тільки поліпшити або відновити нормальні клітинні процеси, але і, найчастіше, врятувати клітини від пошкодження і загибелі. Янтарна кислота сприяє знешкодженню токсичних вільних радикалів. Додатково до основних властивостей базового нутрікон має антиоксидантну, антигіпоксичну (захищає клітину від кисневого голодування), цітопротекторним (загальним захисним властивістю щодо клітини) ефектами, стимулює кислотообразующую функцію шлунка.
застосування
У профілактиці та комплексній терапії:
- сприяє поліпшенню пам'яті при всіх захворюваннях нервової системи, в тому числі при порушеннях мозкового кровообігу;
- серцево-судинних захворювань: атеросклероз, гіперліпідемія, ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба, кардіоневроз;
- після інфекційних захворювань, зниження працездатності;
- хронічних захворювань кишечника: хронічний запор, дисбактеріоз, геморой;
- захворювань печінки і жовчовивідних шляхів: дискінезія жовчовивідних шляхів, холангіт, холецистит, жовчнокам'яна хвороба без приступів печінкової коліки, хронічний гепатит;
- алергічних захворювань, в тому числі нейродерміту;
- інтоксикацій різної етіології (отруєння, в тому числі алкогольні, похмільний синдром).
У практично здорових людей:
- з метою збагачення раціону харчування комплексом харчових волокон, вітамінами групи В, С, бурштинової кислотою і мікроелементами;
- при фізичному, розумовому і психічному перевтомі, при тривалому впливі стресових факторів, нервовому виснаженні;
- під час вагітності та в період лактації.
Рекомендації щодо застосування
2 ч. Л. 3 рази на день під час або до їжі.склад
Зернові оболонки пшениці, плоди шипшини, трава пустирника, бурштинова кислота.
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гостра непрохідність кишечника, виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки в стадії загострення, гострий панкреатит, жовчнокам'яна хвороба з частими больовими нападами.