Форма / Обсяг
180 мл
властивості
Збитні - старовинні російські солодкі напої, зварені на травах і прянощах, пили гарячими «для зігріву душі і веселощів» ще більше 1000 років тому. Готували два різновиди збитню: з вином і без вина. В особливих урочистих випадках і у свята пили винний суботні. Відомо, що в XVI-XVII століттях його шанували голландські купці і називали глінтвейном.
Сучасні технології (углекислотная екстракція і ультразвукове емульгування) значно поліпшили цілющі властивості збитню. Відновлюючи рецептури цього старорусского напою, ми пішли по шляху створення сиропу, в якому для приготування збитню доданий екстракт винограду «Ізабелла».
застосування
При стресі солодкий гарячий напій дуже корисний, так як солодкість напою додає не цукор, а екстракт стевії (він в 200 разів солодше цукру). Суботні можна вживати як самостійний напій, а так само додавати в чай або каву, наповнюючи їх новими ароматом і вкусом.Своім складом суботні ідеально підходить для приготування глінтвейну.
Рекомендації щодо застосування
2-3 ч. Л. збитню залити 200 мл окропу. Пити в гарячому вигляді.склад
Кедрова олія; евкаліптова олія; масляний екстракт календули; вітамін Е; тальк, оксид цинку; ліпокомп, ланолін
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів продукту.