властивості
Обробка повітря. Озонування повітря сприяє знищенню:
• небезпечних для здоров'я хімічних речовин (формальдегід, фенол, стирол з лаків, фарб, меблів, особливо ДСП);
• тютюнового диму;
• органічних речовин (джерела - комахи, домашні тварини, гризуни);
• миючих засобів;
• продуктів горіння і палених матеріалів;
• цвілі, грибків, бактерій.
Обробка продуктів харчування. Озон сприяє тривалому збереженню якості м'яса, риби, яєць, сирів. В процесі озонування знищуються мікроби і бактерії, шкідливі хімічні речовини, віруси, цвіль, а також значно знижується вміст нітратів в овочах і фруктах.
Живильні речовини при правильній обробці не руйнуються
склад
Масляні екстракти шипшини, горобини; вітамін В5 (Д-пантенол); масляний екстракт череди